kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon De Barbier
Veldhoven
<<=Terug naar kapsalons in VeldhovenKapsalon De Barbier
Oortlaan 158
5505RH Veldhoven

tel: 040-2531296

Extra informatie:

Kapsalon De Barbier te Veldhoven is de haarspecialist voor de man van NU voor Veldhoven en wijde omstreken. U kunt gebruik maken van het unieke, in eigen huis ontwikkelde knip-abonnement systeem, wat u veel meer voordelen kan op leveren dan alleen een verzorgd kapsel. Daarnaast hebben wij ook ons unieke knip-strippenkaart systeem voor de klant met een lagere bezoek frequentie. Maar natuurlijk kunt U ook gewoon contant betalen.

De herenkapsalon in Veldhoven waar u zonder afspraak welkom bent.

Knip abonnement

Altijd perfect verzorgd haar. Nooit meer een bad hair day. Altijd bij de kapper binnenlopen wanneer het u uitkomt zonder over de kosten te hoeven nadenken. Dit is mogelijk door ons unieke knipabonnnement. U betaalt een jaar lang iedere maand een vast bedrag (of een jaar vooruit). Het abonnement wordt alleen verlengd als u dat wilt. Daarnaast heeft het abonnement nog meer voordelen waardoor uw kapper nog voordeliger kan worden.

Op vertoon van de klantenkaart krijgt u bij diverse bedrijven interessante kortingen!

U kunt door middel van "gratis knipmaanden" uw knipabonnement gratis verlengen. Voor ieder nieuw abonnement waarvoor u als referentie dient, wordt uw abonnement met een gratis maand verlengd.

Knip strippenkaart

Deze geeft u €40,00 korting op 11 knipbeurten die U in 2 jaar mag opmaken. Dat is €3,65 kassakorting per knipbeurt. De knip-strippenkaart is niet persoonsgebonden hierdoor kunt U met meerdere personen hiervan gebruik maken.

Vraag stellen aan Kapsalon De Barbier:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: