kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Hair and Beauty MP
Roermond
<<=Terug naar kapsalons in RoermondKapsalon Hair and Beauty MP
Raadhuisstraat 2
6042JL Roermond

tel: 0475-712571

Extra informatie:

Marijke is acht jaar genomineerd geweest voor de prestigieuze haarmodewedstrijd de Coiffure Award. Ze behaalde in 2005 een 2e plaats voor de categorie Dames en een 3e plaats in de categorie Avant Garde. In 2008 werden 2 werken van Marijke genomineerd door de International Photographers Mastercup (internationaal gejureerd door o.a. Voque).
Als lid van de Masterclass van Ad Peters presenteerde ze in samenwerking met Ad Peters grote kappersshows in binnen en buitenland; waaronder Dallas (USA), Bologna (It), Madrid en Barcelona (Sp), Helsinki (N), Parijs (Fr), London (GB).

Alle kappers van Kapsalon Hair and Beauty MP in Roermond hebben één ding gemeen; “HAIRFASHION is our passion”. Dit blijkt wel uit de overige resultaten van afgelopen jaren.
Afgelopen jaren was het team zeer succesvol tijdens de Coiffure Award, de Colour Trophy en de Vision of the Elite Award. Zeven medewerkers van Hair & Beauty MP wisten nominaties en prijzen voor deze haarmode wedstrijden te behalen. In 2007 en 2008 behaalden medewerkers van Marijke Paradiek een 1e prijs tijdens de Color Trophy. In 2010 behaalde het team een 2e en 3e plaats tijdens de Vision of the Elite Award.

Wat betekent dit voor onze klant?

Doordat wij voorop blijven lopen in de ontwikkeling van haarmode en beauty, resulteert dit bij u tot een verzorgd uiterlijk en een beter gevoel.

Alle voordelen op een rij:

Kwaliteit; al onze mensen worden regelmatig bijgeschoold en volgen de laatste trends. Onze mensen combineren vakkennis met aandacht voor persoonlijke wensen.

Maatwerk; bij ons vind je kappersbehandelingen en beauty treatments op maat. Van knip tot kleurbehandelingen, van massages tot aan beauty treatments.

Botox® en Hyaluronzuur-behandelingen; Een keer in de maand kunt u bij ons terecht voor Botox® en Hyaluronzuur-behandelingen. Wij werken samen met Cosmetisch arts Annemarie Smits. Zij werkt met Botox® en Hyaluronzuur (Teosyal®) en is gespecialiseerd op het gebied van rimpelreductie, anti- transpiratie behandelingen , behandelingen tegen migraineklachten en littekencorrecties.

Permanent make-up behandelingen; Een keer in de maand kunt u bij ons terecht voor permanent make-up behandelingen. Wij werken samen met Jeanine Duits, specialist op gebied van wenkbrauwen, eyeliner, lippen en tepelhofcorrectie.

Haarabonnement; dit is een abonnement, waarbij u bij ons voor een vast en laag maandbedrag onbeperkt bij onze junior- en stylisten terecht kunt voor diverse behandelingen. Laat u informeren.

Openingstijden; Openingstijden; de salon in Roermond biedt met 3 koopavonden en de maandag ruime openingstijden en de mogelijkheid om ook ’s avonds (na het werk) lekker te ontspannen.

Prijsdifferentiatie; iedere stylist van junior tot topstylist heeft zijn eigen prijs. Ieder klant kan zelf bepalen hoeveel hij/zij uitgeeft. Al onze stylisten worden wekelijks getraind, dit zorgt ervoor dat kwaliteit wordt bewaakt en de nieuwste trends worden gevolgd.

Bereikbaarheid; via de A73, is de salon aan de Raadhuisstraat in Roermond optimaal bereikbaar vanuit alle richtingen.
Parkeren; er is voldoende gratis parkeerruimte om en nabij de salon van Kapsalon Hair and Beauty MP Roermond.

NIEUW On-line boeken; Het is mogelijk online een afspraak te boeken. Makkelijk via contact, gewenste medewerker (bij team info ziet u of iemand junior, stylist of topstylist is), klikt medewerker aan en u boekt op een vrijgegeven tijdstip. U krijgt vanzelf en melding per mail. Lekker makkelijk!

Vraag stellen aan Kapsalon Hair and Beauty MP:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: