kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon De Salon
Rijssen
<<=Terug naar kapsalons in RijssenKapsalon De Salon
Julianastraat 13
7461DC Rijssen

tel: 0548-545555

Extra informatie:

Kapsalon De Salon in Rijssen staat synoniem voor professionele gezichts- en lichaamsverzorging in de breedste zin van het woord: met als doel u een goed gevoel te geven. Vandaar onze aanvullende slogan: 'Looking good, feeling better'.

Hairstyling en lichaamsverzorging onder één dak, waar u zowel in de kapsalon als in het aansluitende schoonheidsinstituut kunt ervaren wat optimale verzorging door een team creatieve professionals voor u kan betekenen.

De Salon laat creativiteit en vakmanschap samengaan. Van Freestyle tot de nieuwste trends, bij Erwin Wansink en zijn team bent u in vertrouwde handen. Zelf heeft hij verschillende cursussen en workshops in het buitenland doorlopen en wordt iedereen bij de Salon continu geschoold. U kunt uw make-up geheel laten verzorgen door onze schoonheidsspecialiste, zodat uw kapsel en make-up een fantastisch op elkaar afgestemde uitstraling geven. Voor bruiden hebben we een mooi arrangement.

De Salon biedt een uniek concept op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging waar voor iedereen de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen mogelijk zijn:
• Diverse gezichtsbehandelingen op basis van huidverbetering, we maken een skin-analyse en bepalen aan de hand van uw huidtype een individueel behandeltraject, bovendien is dit instituut gespecialiseerd in bindweefselmassage voor uw gezicht.
• Verschillende lichaamsmassages, o.a. hot-stone massage; een weldaad voor uw spieren en heerlijk ontspannend.

In onze unieke verwarmde behandelstoelen kunt u zich laten verwennen door onze all-round specialistes.

Vraag stellen aan Kapsalon De Salon:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: