kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Hairstyling Signature
Rheden
<<=Terug naar kapsalons in RhedenKapsalon Hairstyling Signature
Groenestraat 39
6991GC Rheden

tel: 026-4951200

Extra informatie:

Over Kapsalon Hairstyling Signature te Rheden

Even voorstellen: Mijn naam is Marianne Roelofs. Ik heb ruim 25 jaar succesvol ervaring in het kappersvak. In december 2004 heb ik de deur geopend als zelfstandig ondernemer van Kapsalon Hairstyling Signature te Rheden.

Ons team: Wij zijn een enthousiast team van 6 kapsters en staan voor u klaar met veel passie en vakkennis. Wij steken veel tijd en energie in het volgen van de laatste trends door scholing en zijn altijd op zoek naar producten met een hoogwaardige kwaliteit. Onderling is er veel begrip voor elkaar, waardoor we vaak aan een half woord genoeg hebben, en het is nog gezellig ook! Dit maakt ons een succesvol team. Ons streven is dat u naar volle tevredenheid de salon verlaat en zich goed voelt met uw kapsel.

Graag presenteren wij u een artikel geschreven door "Magazine Eigen!".

Over Hairstyling Signature & Marianne Roelofs
De smaakvolle salon van Marianne Roelofs straalt rust, ruimte en klasse uit. Na een intensieve verbouwing is de zaak dit jaar uitgebreid en heringericht. Het resultaat is fantastisch: een efficiënte indeling, duurzame materialen, ingetogen kleurcombinaties, moderne kroonluchters en een fraaie entree. Hier loop je voor je plezier naar binnen: het stijlvolle interieur met designmeubel van Moooi en lampen van Flos is een lust voor het oog. Het allerbelangrijkste vindt Marianne persoonlijke aandacht voor haar klanten. ''Die moeten zich bij ons op hun gemak voelen en weten dat ze in professionele handen zijn. Het geeft mensen zelfvertrouwen als ze er goed uitzien en dat begint meestal met je haar. Dat geldt niet alleen voor vrouwen maar eveneens voor mannen die tegenwoordig meer waarde hechten aan een goed zittend kapsel. In de salon of op locatie verzorgen we ook bruidskapsels. Er is volop keuze zoals een leuke korte coupe of een romantisch opgestoken look. Alles moet op zo'n belangrijke dag perfect zijn. We werken met de beste producten: styling en verzorging van Redken en Sebastian en kleuren van Goldwell.''

Vraag stellen aan Kapsalon Hairstyling Signature:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: