kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Magnifique
Raalte
<<=Terug naar kapsalons in RaalteKapsalon Magnifique
Stationsstraat 46
8102ED Raalte

tel: 0572-357587

Extra informatie:

Kapsalon Magnifique Raalte | Heino

Goed gevoel

Wij begrijpen dat mensen die tevreden zijn over hun uiterlijk een beter gevoel over zichzelf hebben. Een bezoek aan een salon van Magnifique is een bijzondere ervaring, die bijdraagt aan het goede gevoel van jou als klant, dat is onze missie.

Personalisering

Klanten van Kapsalon Magnifique te Raalte verdienen speciale aandacht. Bij elke behandeling inventariseren wij dan ook eerst uitgebreid jouw wensen. Deze inventarisatie staat aan de basis van een advies op maat met betrekking tot jouw kapsel, haarkleur en bijpassende styling- en verzorgingsproducten van Matrix en Schwarzkopf. Ben je vaste klant, dan profiteer je van extra voordeel met de haarpuntenpas.

Expertise

Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma ben je bij Kapsalon Magnifique te Raalte verzekerd van gepassioneerde haarstylisten. Experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartrends en haarmode. De haarproducten van Matrix en Schwarzkopf en de nieuwste knip- en kleurtechnieken onderstrepen het hoge niveau van onze kapsalons.

Prestatie

Doordat onze medewerkers volgens een vaste formule werken, weet je bij Magnifique precies waar je aan toe bent. Naast een persoonlijk advies en vakkundige behandeling, kun je ook rekenen op heldere prijsafspraken. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je behandeling, dan horen wij het graag. Wij vinden altijd een passende oplossing. Want bij Magnifique zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

Vraag stellen aan Kapsalon Magnifique:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: