kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Cisser Hairstyling
Oosterhout
<<=Terug naar kapsalons in OosterhoutKapsalon Cisser Hairstyling
Heuveleind 4
4901LL Oosterhout

tel: 0162-456189

Extra informatie:

Wij maken graag tijd voor u!

Aandacht en vakmanschap staat bij Kapsalon Cisser Hairstyling in Oosterhout voorop. Met onze persoonlijke service bieden wij u graag dat beetje meer. Meer sfeer bijvoorbeeld in onze moderne ingerichte salon waar de koffie wordt geserveerd aan een gezellige stamtafel. Meer aandacht door bijvoorbeeld onze vitaliserende hoofdmassages. En meer service, onder andere door onze uitgebreide adviezen. Kapsalon Cisser Hairstyling in Oosterhout combineert vakmanschap en creativiteit om een kapsel te creëren dat precies bij u past.


Metamorfose

Regelmatig gaat het team van Kapsalon Cisser Hairstyling in Oosterhout op cursus bij bekende opleidingsinstituten. Wij laten ons graag inspireren door topkappers als Andy Uffels en Richard Koffijberg. We zijn dus continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging. Wij kunnen u dan ook uitstekend adviseren; of het nu gaat om een nieuwe coupe, kleuring of een totale metamorfose. Maar we maken ook graag een haarwerk voor u, mocht dat door ziekte of chemokuur noodzakelijk zijn. U kunt hiervoor een persoonlijke en vertrouwelijke afspraak maken.


Extra’s
Kapsalon Cisser Hairstyling werkt met professionele producten van Wella SP. Nieuws van de kapsalon vindt u in onze nieuwsbrief die enkele malen per jaar verschijnt. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste technieken en producten, en kunt u één van onze metamorfoses gadeslaan. En van uw eigen metamorfose krijgt u natuurlijk altijd een vóór en ná foto mee.

Wij werken op afspraak of op goed geluk. Graag tot ziens in onze salon!

Ciska de Lange

Vraag stellen aan Kapsalon Cisser Hairstyling:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: