kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Migorowitz
Nijmegen
<<=Terug naar kapsalons in NijmegenKapsalon Migorowitz
Dommer v Poldersveldtweg 295/1
6523CW Nijmegen

tel: 024-3243322

Extra informatie:

Kapsalon Migorowitz Nijmegen

Wij gebruiken uitsluitend AVEDA producten.
AVEDA is een bedrijf met een visie en een missie.

AVEDA is een kwaliteitsproduct. De haarverzorginglijn maakt uw haar levendig en glanzend zonder het te verzwaren zoals bij bijna alle andere merken. Ook de huidverzorginglijn en de decoratieve make-up zijn van het allerhoogste niveau.

AVEDA producten staan voor Puur Natuur. De ingredienten zijn organisch gekweekte bloemen en planten. Dit betekent dat er tijdens de kweek geen petrochemische meststoffen, pesticiden of onkruidverdelgers zijn gebruikt.

AVEDA gebruikt uitsluitend recyclet verpakkingsmateriaal en streeft zij ernaar de verpakking zo minimaal mogelijk te houden.

AVEDA is het eerste cosmeticabedrijf dat voor 100% in haar energiebehoefte kan voorzien door zelfgewonnen windenergie. De hele productiefaciliteit en de kantoren in Minnesota (USA) worden verwarmd en verlicht door eigen groene energie.

AVEDA heeft ook als eerste cosmeticabedrijf ter wereld, voor 7 producten, de C2C (Cradle to Cradle) duurzaamheidcertificaat ontvangen. Het certificaat is gereserveerd voor producten die bijdragen aan een positieve voetafdruk voor deze wereld.

AVEDA producten zijn dierproefvrij geproduceerd.

Vraag stellen aan Kapsalon Migorowitz:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: