kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Black & White Hair and Fashion
Middelburg
<<=Terug naar kapsalons in MiddelburgKapsalon Black & White Hair and Fashion
Korte Geere 21
4331LE Middelburg

tel: 0118-644806

Extra informatie:

Geeft uw haar u niets dan problemen? Wilt u een nieuwe stijl, maar weet u nog niet hoe of wat? Heeft u het helemaal gehad met al die uren die u ‘s morgens voor de spiegel staat?

Heeft u problemen met uw hoofdhuid na een verkeerde behandeling?

Kapsalon Black & White Hair and Fashion uit Middelburg schieten u te hulp en helpen u met uw dagelijkse haarverzorging. Onze styling experts kennen alle kneepjes van het vak. Gewoon- of Afro-haar, onze stylistes weten er raad mee.

Onze experts hebben jarenlange ervaring met problemen als de uwe. Ze begrijpen uw moeilijkheden, en begrijpen oplossingen als geen ander.

Veel kappers denken u te kunnen helpen maar weten niet dat Afro-haar een speciale behandeling nodig heeft. Alleen met de juiste behandeling voorkom je de problemen waar veel Afros mee kampen. Hard water en mineralen die natuurlijk voorkomen in het kraanwater veroorzaken problemen, maar een periodieke behandeling door uw Afro-expert voorkomt deze problemen.

Kapsalon Black & White Hair and Fashion Middelburg bieden u behandeling op maat. Wij zijn experts in relaxen (met een Keratine behandeling), weaven, vlechten, en het maken van micro-ringen. Bij ons krijgt u gegarandeerd goede service tijdens en na uw behandeling.

Uw haar is een waardevol bezit. Zorg voor uzelf, kies voor de Afro-expert, en laat ons uw haar verzorgen. Zo ziet u er altijd piekfijn uit!