kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon New Look Hairdressers
Meppel
<<=Terug naar kapsalons in MeppelKapsalon New Look Hairdressers
Prins Hendrikstraat 8/A
7941EB Meppel

tel: 0522-252438

Extra informatie:

New Look CitySpa Meppel

New Look CitySpa Meppel is de nieuwe naam van Kapsalon New Look Hairdressers. Want New Look biedt inderdaad nog veel méér. New Look CitySpa Meppel is een compleet concept van goede verzorging en puur genieten.

Verwennen

Kom tot jezelf bij New Look CitySpa Meppel. Laat je met huid en haar verwennen en bezoek onze kapsalon, beautystudio, massagestudio, nagelstudio en zonnestudio. Kijk rond op onze site en maak kennis met onze arrangementen.

Dé kapsalon van Meppel

De kapsalon van New Look CitySpa Meppel is hét haarverzorgingsadres voor trendgevoelig Meppel en omstreken. Onze vakbekwame kapsters zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in haarmode en haarstyling. Voor de kapsels en modellen van 2011 ga je dus naar New Look CitySpa Meppel. Van elke trend maken wij een persoonlijk advies op maat.

Haarverzorging, eerlijk advies

Voor haarverzorging in al haar facetten kom je naar New Look CitySpa Meppel. In de kapsalon krijgt je haar de aandacht die het verdient. Met een eerlijk advies over je model. Met daarna een uitgebreid 'thuisadvies', zodat je het beste resultaat ook zelf kunt bereiken. Laat je alvast inspireren en bekijk ons digitale modellenboek.

Kom voor knippen, haar verven, een volumebehandeling of haar verlengen (hair extensions) dus naar New Look CitySpa Meppel. Maak een afspraak via onze site: ga naar afspraak maken en geef meteen je voorkeuren en speciale wensen door.

New Look CitySpa Meppel heeft vriendelijke openingstijden.

Vraag stellen aan Kapsalon New Look Hairdressers:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: