kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalons overzicht
Lochem
<<=Terug naar provincie Gelderland


Kapsalon Image Hairline
Zutphenseweg 17/A
7241KN Lochem

tel: 0573-252599

Extra informatie kapsalon:
........ Image Hairline te Lochem is dé specialist op het gebied van haarverzorging en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Lochem en Omstreken. Het team van Kapsalon Image Hairline staat al jaren garant voor vakkundigheid, perfectie en klantvriendelijkheid. Kapsalon Image Hairline maakt alleen maar gebruik van de beste producten.......
Kapsalon Effect
Emmastraat 1
7241EH Lochem

tel: 0573-256407

Extra informatie kapsalon:
........ nemen de tijd voor een persoonlijk advies. Onze teams heten u welkom. Kom eens langs om de sfeer van onze salons te proeven. Wij werken met de professionele producten van Davines en [comfort zone] Al onze produkten en verpakkingen zijn milieuvriendelijk. Onze collectie tassen en accessoires wordt regelmatig vernieuwd.
Kapsalon Haarsalon Figaro
Burgemeester Leenstraat 39
7242AA Lochem

tel: 0573-254959

Extra informatie kapsalon:
........ gebeurtenis dan heten wij u van harte welkom in onze V.I.P visagie hoek Kinderen De kleinste gasten kunnen zich prima vermaken in onze speciale kinderhoek en een dvd kijken onder het knippen Koopavond Wilt u bij voorkeur op een avond geknipt worden? Dan kunt u bij ons ook op vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur terecht.


Kapsalons in de buurt van Lochem

Kapsalon Hairstyling Manon
Schupstoel 5/A
7201CZ Zutphen

tel: 0575-544360

Extra informatie kapsalon:
........ed, dan staat het goed! En daar gaat het om. Bij Kapsalon Hairstyling Manon in Zutphen is alle aandacht voor Ú. Een vraag over een behandeling? Wij geven u graag een ........ Uw kopje koffie of thee staat uiteraard voor u klaar! Kapsalon Hairstyling Manon in Zutphen heet u van harte welkom!........
Kapsalon Arienne
Paardenwal 5
7201BV Zutphen

tel: 0575-546844

Extra informatie kapsalon:
Welkom bij HAARMODE ARIËNNE in Zutphen In onze salon in Zutphen hebben wij aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Afspraak? Wij werken op afspraak.Natuurlijk kunt u op deze dagen binnen lopen,hebben wij tijd,dan helpen wij u direct of op een ander tijdstip.
Kapsalon Passchier Haarmode
Spalstraat 17
7255AA Hengelo

tel: 0575-464017

Extra informatie kapsalon:
........ daarop afgestemd. In onze salon is een prima luchtbehandelings apparatuur aanwezig zodat er altijd een prettig klimaat heerst. Afspraak? Wilt u direct een afspraak bij ons maken? Bel ons en wij kijken meteen wanneer u bij ons terecht kunt. Parkeren Parkeren in onze winkelstraat is geen probleem, er is voldoende gratis parkeerruimte.
Kapsalon Martine Hair + Beautysalon
Sint Michielsstraat 2/B
7255AP Hengelo

tel: 0575 46 57 15

Extra informatie kapsalon:
........ speciaal ontwikkeld om uw haar te verzorgen en te herstellen. Bij ons kunt u altijd even binnen lopen voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak. Wij worden blij van tevreden klanten die stralend de deur uit gaan! Iedere klant die geknipt wordt, wordt ook model geföhnd, en gaat dus zonder extra kosten netjes de deur uit.


Bent u een kapsalon uit Lochem of elders en wilt u uw kapsalon activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lochem staan momenteel 3 kapsalons vermeld.