kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Hizi Hair
Houten
<<=Terug naar kapsalons in HoutenKapsalon Hizi Hair
Het Rond 39
3995DK Houten

tel: 030-6375374

Extra informatie:

Kwaliteit & hizi hair

Bij Kapsalon Hizi Hair in Houten gaat kwaliteit verder dan een schone en verzorgde uitstraling van onze kapsalon. Zo gebruiken wij alleen het beste kappersgereedschap en haarproducten van L'Oréal Professionnel en Kérastase. En wat te denken van onze deskundige en gepassioneerde haarstylisten? Hun bevlogenheid en oog voor de laatste haartrends en productinnovaties zorgen dag in, dag uit voor tevreden klanten. Laat je door onze kappers dus uitgebreid adviseren over de knip-, kleur- en stylingbehandeling van jouw haar.

Missie & Kapsalon Hizi Hair

Wij begrijpen dat mensen die tevreden zijn over hun uiterlijk een beter gevoel over zichzelf hebben. Een bezoek aan een Hizi Hair salon is een bijzondere ervaring, die bijdraagt aan het goede gevoel van onze klanten.

Kernwaarden & Kapsalon Hizi Hair

Personalisering

Klanten van Kapsalon Hizi Hair in Houten verdienen speciale aandacht. Bij elke behandeling inventariseren wij dan ook eerst uitgebreid jouw wensen. Deze inventarisatie staat aan de basis van een advies op maat met betrekking tot jouw kapsel, haarkleur en bijpassende styling- en verzorgingsproducten van L'Oréal Professionnel en Kérastase. Ben je vaste klant, dan profiteer je van extra voordeel met de Hizi Hair Card.

Expertise

Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma ben je bij Kapsalon Hizi Hair in Houten verzekerd van gepassioneerde haarstylisten. Experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartrends en haarmode. De haarproducten van L'Oréal Professionnel en Kérastase en de nieuwste knip- en kleurtechnieken onderstrepen het hoge niveau van onze kapsalons.

Prestatie

Doordat onze medewerkers volgens een vaste formule werken, weet je bij Kapsalon Hizi Hair precies waar je aan toe bent. Naast een persoonlijk advies en vakkundige behandeling, kun je ook rekenen op heldere prijsafspraken. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je behandeling, dan horen wij het graag. Wij vinden altijd een passende oplossing. Want bij Kapsalon Hizi Hair zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

Vraag stellen aan Kapsalon Hizi Hair:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: