kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Jonkers Haarmode
Hoogeveen
<<=Terug naar kapsalons in HoogeveenKapsalon Jonkers Haarmode
Raadhuisstraat 19
7901BK Hoogeveen

tel: 0528-262481

Extra informatie:

In onze salon in Hoogeveen zijn de uitgangspunten service en kwaliteit. We staan open voor innovatie en passen de nieuwste technieken en producten voor haar en hoofdhuid toe. Naast een serieuze en professionele uitstraling, hechten wij ook aan een gezellige en open sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Ons advies hangt nauw samen met uw wensen m.b.t. uw kapsel of de diverse haarverzorgingsproducten die wij bieden. Uw wensen staan centraal, maar we geven ook graag advies zodat u weloverwogen voor de juiste coupe kunt kiezen.

Sinds de verhuizing naar onze nieuwe locatie aan de Raadhuisstraat in Hoogeveen zijn wij uitstekend bereikbaar. Er kan gemakkelijk geparkeerd worden, zowel aan de voorzijde als aan de achterkant van ons bedrijf, aan het Bilderdijkplein. Onze haarwerkstudio heeft een eigen ingang aan de zijkant van ons pand (Baandergang).

We zitten pal tegenover het gemeentehuis. U denkt misschien: " wat doet dat er nu toe" maar juist daarom bieden we ook PASFOTOSERVICE voor alle officiële documenten zoals paspoort, ID- en rijbewijs. Een pasfoto is dus net zo makkelijk geknipt voor u, bij Kapsalon Jonkers Haarmode in Hoogeveen!

Vraag stellen aan Kapsalon Jonkers Haarmode:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: