kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon TOP
Helmond
<<=Terug naar kapsalons in HelmondKapsalon TOP
Mierloseweg 111
5707AD Helmond

tel: 0492-538917

Extra informatie:

Welkom bij Kapsalon TOP te Helmond.

WIL U OOK STRALEN?
bezoek ons dan snel.

KAPSALON VAN HET JAAR 2012!

We hebben de verkiezing "leukste kapsalon van de gemeente Helmond 2012" gewonnen! We willen U vragen nogmaals te stemmen op www.kapsalonvanhetjaar.nl/verkiezing/8478/stem (zie snelkoppeling onder het kopje leuke links) zodat wij kans maken in de provincie verkiezingen. Alvast hartelijk dank.

COIFFURE AWARDS!

In 2011 hebben we 2 nominaties voor de coiffure awards binnen gesleept, van de duizenden inzendingen hoorden we bij de beste 10 van Nederland! We zijn hier reuze trots op. In 2012, behoorden we in 2 categoriën bij de beste 16 van Nederland helaas geen nominatie!

DESTINATION FAME 2011!

Pem is 1 van de 6 winnaars geworden van de wedstrijd DESTINATION FAME 2011, ze heeft 2 creaties gemaakt voor op de Matrix kalender 2012.

ADVIES?

Advies staat bij ons voorop.
Wij volgen hier regelmatig cursussen in om iedereen van een persoonlijk op maat gemaakt advies te voorzien, benieuwd? bezoek ons dan snel zodat we onze ideeën met U kunnen delen.

Afspraak?

Voor een afspraak kunt U altijd langskomen. Ook kunt U even bellen, dan weet U zeker of wij tijd voor U hebben.

Ook zonder afspraak?

Natuurlijk kunt U ook zo even binnenlopen. Hebben wij tijd, dan helpen wij U direct. Voor het geval U even moet wachten…… wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt U altijd nog een afspraak maken.

Koopavond

Wil U bij voorkeur op een avond geknipt worden? Dat kan. Wij zijn iedere vrijdag tot 20.30 uur open.

Mannenavond!

Op donderdag avond is het bij ons mannenavond. U kan terecht van 17.00uur tot 20.30 uur, onze herenspecialisten staan dan voor U klaar. We schenken dan een glaasje bier voor de liefhebbers.

Gel/Acryl nagels en Manicure!

Wij hebben ook een erkende nagelstudio in onze salon. Voor uitgebreide Manicure behandelingen, en voor het maken van gel/acryl nagels bent U aan het juiste adres. Wij werken met de professionele producten van O.P.I. Ook zijn wij dealer van de O.P.I. nagellakken en handverzorgings producten. Nieuw in ons assortiment soak-off gel voor 2 tot 3 weken perfect gelakte nagels.

Cinderella hairextensions!

Het sprookje van Cinderella hair is 16 jaar geleden gestart in Amerika. Sinds 2009 is Cinderella hair ook in Nederland via ons te verkrijgen.
Cinderella hair levert de allerbeste 100% remy human hair extensions met als doel haar van mannen en vrouwen mooier dan ooit te voren te maken, ieders haar kunnen wij veranderen in een cinderella sprookje. 100% Human remy haar betekent 100% menselijk haar zonder syntetische toevoeging, door de remy structuur, waarbij alle haarschubben in dezelfde richting lopen, mengen de extensions perfect, blijft het vrij van knopen en voelt het aan als je eigen haar.

FLIP in Hair!

Flip in Hair is dè revolutie in hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan het eigen haar. Dit is de snelste en meest eenvoudige manier om tijdelijk je look te veranderen. Het werkt in tegenstelling tot andere systemen, met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen je eigen haar in. Ook als je haar wat dunner is kun je deze Flip in Hair met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar 1 minuut van je tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. Flip in Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit daarom is het te stylen zoals je dat normaal ook zou doen.

SATINSLEEPER!

Dit is een kussensloop, van 100% satijn, wat voorkomt dat U wakker wordt met knopen en klitten. Tevens voorkomt het slapen op deze slopen gespleten haarpunten! Wij zijn het 1ste verkooppunt in Nederland van dit fantastische product.

Vraag stellen aan Kapsalon TOP:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: