kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Absolute Beauty & Image
Heerlen
<<=Terug naar kapsalons in HeerlenKapsalon Absolute Beauty & Image
Meezenbroekerweg 58
6412VK Heerlen

tel: 045-5729623

Extra informatie:

Belangrijke uitgangspunten van Kapsalon Absolute Beauty & Image in Heerlen zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wie precies weet welke behoefte de huid heeft en regelmatig de conditie van de huid controleert, is in staat om een frisse, gezonde huid te verkrijgen en te behouden.

Wij kunnen u ondersteuning bieden door een nauwkeurige analyse van de huid en een persoonlijk advies op te stellen en we leveren kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Voor de behandeling in de salon en de juiste verzorging thuis, zowel voor HAAR, als voor HEM!

Service voor klanten die een allergie hebben voor productstoffen:
“Indien u beschikt over een overzicht van de werkstoffen waar u allergisch voor bent, kunt u in de salon of via de mail aanvragen welke producten deze stoffen niet bevatten” U kunt dan toch een behandeling ondergaan of producten voor thuisgebruik aanschaffen.

Duo-behandeling:

mogelijk voor gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Maak een afspraak om samen met je partner, vriend(in) of familielid te komen.

“De huid is de spiegel van de ziel”:
Ze verraadt hoe het met onze gezondheid gesteld is en hoe goed we ons voelen.
Anbos
Onze salon is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging. www.anbos.nl Anbos leden hebben een erkend diploma en zijn rechtmatig gevestigd. ‚Ä®Specialisaties binnen de schoonheidsverzorging vragen extra aandacht en expertise, daarvoor hebben medewerkers in onze salon extra opleiding en vakdiploma’s behaald (Acne, Permanente make-up, Pedicure, Diabetes voet). Deze behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars, voor de voorwaarden raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Nieuws

U kunt de producten die wij in onze salon gebruiken ook online bestellen op www.absolutebeautyandimage-shop.nl


Nieuw in de Salon 'Nutri Sensation'
Versterkt en verstevigt het weefsel zodat de huid er weer strakker en jeugdiger gaat uitzien. Verwen uw huid met deze sensationeel weldadige intensieve behandeling.

Per 1 november 2010 is Kapsalon Absolute Beauty & Image in Heerlen uitgebreid met een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Het is een gezellige en kleinschalige kapsalon die garant staat voor een professionele aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren over de laatste trends en nieuwste kleuren zodat u met een goed ‘haar-gevoel’ de deur uitgaat! Omdat we de tijd nemen voor onze klanten werken we op afspraak. Natuurlijk kunt u gerust bellen of er op dat moment een plekje vrij is. Dan helpen wij u graag.

Vraag stellen aan Kapsalon Absolute Beauty & Image:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: