kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Trendy Styling
Heerhugowaard
<<=Terug naar kapsalons in HeerhugowaardKapsalon Trendy Styling
Marsmanstraat 6
1702GA Heerhugowaard

tel: 072-5723633

Extra informatie:

Kapsalon Trendy Styling te Heerhugowaard

Bij kapsalon Trendy Styling, gevestigd aan de Marsmanstraat 6 te Heerhugowaard, is het altijd gezellig. De vaste groep kapsters, die al jaren bij Trendy Styling werken, creëren dag na dag een vriendschappelijke sfeer waarin je je direct thuis voelt.

Of je jong bent of oud, of je komt om te föhnen, voor een permanent of voor een complete metamorfose, het maakt niet uit. De combinatie van inzicht, vakmanschap en de professionele maar vooral ‘natuurlijke’ producten van Z.one zorgen altijd weer voor een optimaal resultaat.


Wat kunt u nog meer verwachten bij Kapsalon Trendy Styling?

Naast de ‘standaard’ behandelingen als knippen, föhnen, kleuren etc. kun je bij Kapsalon Trendy Styling ook terecht om je haar te stijlen d.m.v. een Chi Behandeling en voor Hairextensions van het merk Hairdreams. Droomachtig mooie haarverlengingen, natuurlijk volume door haaropvulling en modieuze styling met effectstrengen. Alles is mogelijk met de hoogwaardige, echt haren en het professionele haarverlengingssysteem van Hairdreams.

Met grote regelmaat bezoeken wij shows waar we op de hoogte worden gebracht van de komende trends en de nieuwe technieken. De periodieke trainingen die onze kapsters volgen sluiten daar naadloos bij aan. Op deze manier zorgen wij dat we continu up-to-date blijven. Uiteraard geldt dit ook voor de producten die wij gebruiken. Zo hebben wij sinds kort een nieuw product genaamd Sunlight. Met dit innovatieve ammoniakvrije product kunnen we het haar op een zachte manier oplichten waarbij de kleurkarakters behouden blijven en de haarstructuur niet wordt aangetast.