kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Annet Haar Zaak
Heerhugowaard
<<=Terug naar kapsalons in HeerhugowaardKapsalon Annet Haar Zaak
Middenwaard 43/C
1703SC Heerhugowaard

tel: 072-5719660

Extra informatie:

Kapsalon Annet Haar Zaak te Heerhugowaard

Graag stel ik mezelf aan u voor; ik ben Annet Dekker en altijd ben ik gefascineerd door haardracht, make-up, mode en het omgaan met mensen.

Door op mijn 15e voor het kappersvak te kiezen en later ook als gediplomeerd make-up artiest te gaan werken, kon ik mijn creativiteit en mijn talent om mensen er op hun mooist uit te laten zien, dagelijks met enorm veel plezier uitoefenen. Nu na 20 jaar zelfstandigheid en een goed lopende zaak verder, kijk ik met genoegen naar wat ik tot nu toe heb bereikt samen met een prima stel werknemers, waarvan er velen al jaren bij mij in dienst zijn. Doordat er een enorm aanbod van kappers is gekomen de laatste jaren, vind ik het van groot belang om mijn bedrijf toch onderscheidend te laten blijven in de massa.

Telkens blijf ik met mijn team nadenken over wat er nog beter kan en waar we nog meer service kunnen bieden naar onze klanten toe. Door deze visie heeft mijn bedrijf steeds zijn groeiende ontwikkeling behouden.

Ik geloof in een eerlijk modebewust advies, professionaliteit, deskundigheid, kwaliteit en een luisterend oor voor de wensen van de klant. Als je open staat voor de klant, bereik je de mooiste resultaten en heb je enorm veel eer van je werk. Want een tevreden klant is het allermooiste compliment dat je kunt krijgen in dit prachtige vak!

Vraag stellen aan Kapsalon Annet Haar Zaak:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: