kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Wereldkleur
Gorinchem
<<=Terug naar kapsalons in GorinchemKapsalon Wereldkleur
Courtine 5
4207GA Gorinchem

tel: 06-53909606

Extra informatie:

Welkom bij Kapsalon Wereldkleur te Gorinchem!

Alles op aarde heeft een kleur, van het diepste zwart tot het felste wit en de hele regenboog die er tussenin zit. Jij bent ook kleurrijk: je huid, je haar en je ogen hebben een heel eigen kleur. Die magische mix maakt dat sommige kleuren je mooier staan dan andere. Kleuren maken een wereld van verschil.
Dat wil ik je laten ervaren!

Ben je benieuwd naar wat ik doe?

Ik geef advies over kleur en stijl. Niet voor je huis maar voor jou! Kort gezegd stel ik vast wat de precieze kleur van je huid, haar en ogen is en adviseer ik over de kleuren die daar het best bij passen. Dat zijn de kleuren die jou laten stralen! Ik adviseer ook over het soort kleding dat goed bij jou en je figuur past, en over haarkleur en -stijl. Ik hoop dat mijn adviezen je twee dingen opleveren: meer zelfvertrouwen en een kast vol kleding waarin je je écht prettig voelt, en waarmee je goed kunt combineren.
Ik ben benieuwd naar jou!

Waarom heb je me opgezocht? Wil je dat je uiterlijk je innerlijk beter weerspiegeld? Is winkelen niet je hobby of hangt je kast vol miskopen? Weet je niet welke kleur je écht goed staat? Misschien heb je een oppepper nodig…

Ontdek met mij je wereldkleur en ervaar het verschil!

Vraag stellen aan Kapsalon Wereldkleur:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: