kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Salon Mano
Geleen
<<=Terug naar kapsalons in GeleenKapsalon Salon Mano
Henri Hermanslaan 108
6162GJ Geleen

tel: 046-4490150

Extra informatie:

Capelli is Italiaans voor haar en dat is dan ook precies waar me ons hier mee bezig houden; uw haar. In onze kapsalon dragen we met ons kleine, maar goede getrainde team zorg voor uw coupe en haarkleur.

Bij Kapsalon Salon Mano te Geleen is het mogelijk om van top tot teen te worden verzorgd. Ons motto is dan ook "kapsalon, schoonheidssalon en afslanken onder een dak!"

In onze salon te Geleen kunt u uw haren laten knippen, verven of stylen. Een haarverlenging en haarvolumebehandeling, al dan niet met gebruik van hairextensions of haarstukken, behoort ook tot de mogelijkheden.

Kapsalon Salon Mano te Geleen is gespecialiseerd in bruidskapsels en daarbij horende visagie. Ook bij andere speciale gelegenheden, zoals gala's, eindexamenfeesten, vrijgezellenfeesten en communies, zijn wij uitermate bekwaam in het op maat verzorgen van de haren en / of visagie. Het is ook mogelijk om daarbij op locatie werkzaam te zijn.

De producten waarmee wij werken zijn Roverhair, Great Lenghts Hairextensions, Flip in Hair by Hairworkxx, Bernard Cassière, Sothys, Flormar en Oscar & Babette. Deze producten zijn 100 % dierproefvrij en op biologische basis. Op onze website vindt u meer informatie over deze merken.

Bij Kapsalon Salon Mano wordt u van top tot teen verzorgd in een sfeervolle omgeving. Men noemt ons niet voor niets "de huiskamer van Geleen".

Vraag stellen aan Kapsalon Salon Mano:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: