kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Puur Huid Haar Voeding
Epe
<<=Terug naar kapsalons in EpeKapsalon Puur Huid Haar Voeding
Enkweg 45
8162VZ Epe

tel: 0578-621675

Extra informatie:

Vorig jaar maart is in Epe een nieuwe zaak gestart, Kapsalon Puur Huid Haar Voeding

Vorig jaar maart is in Epe een nieuwe zaak gestart, Kapsalon Puur Huid Haar Voeding. Eigenaresse Carla Hatzmann had 20 jaar lang een kapsalon. Na vele studies op het gebied van haar- en huidaandoeningen en voedinggerelateerde cursussen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

“Door de studies werd ik me bewust van alle schadelijke stoffen die wij als kappers gebruiken en wat dit betekent voor het milieu, uw gezondheid en de gezondheid van de kapper. Daardoor ben ik overgestapt op milieu- en lichaamsvriendelijke producten. Zo ontstond PUUR: Huid, Haar & Voeding, waar je terecht kunt voor behandelingen op natuurlijke wijze”, aldus Carla.

De PUUR-medewerksters hebben een adviserende functie. Iedere bezoeker krijgt vrijblijvend advies over de verzorging en over het gebruik van haar- en huidproducten. “Wij vertellen u wat de producten doen en laten u dat ook zien via een dermascoopbeeld.”

Puur heeft een kapsalon waar wordt gewerkt met Bio-organics producten. Ook kan men bij PUUR terecht voor adviezen en behandelingen op het gebied van haar- en huidaandoeningen. Uiteraard werken de opgeleide dermaconsulenten van Puur ook hier uitsluitend op natuurlijke wijze en met natuurlijke producten. Voedingsadvies en een uiteenlopend aanbod van natuurzuivere buffetten en voedingsmiddelen completeren de activiteiten van PUUR.

De variëteit aan specialiteiten blijkt bovendien uit de driejarige beroepsopleiding tot dermaconsulent. “Ben je als kapper of schoonheidsspecialist toe aan een nieuwe uitdaging, dan zien wij jou graag als collega toetreden tot ons team. Er zijn nog enkele ruimtes te huur voor verschillende beroepen op gezondheidsgebied”, besluit Carla Hatzmann.

Vraag stellen aan Kapsalon Puur Huid Haar Voeding:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: