kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Bas vd Vliet
Ede
<<=Terug naar kapsalons in EdeKapsalon Bas vd Vliet
Bellestein 15
6714DP Ede

tel: 0318-639561

Extra informatie:

Uw stijlvolle kapsalon uit Ede, Gelderland

Kapsalon Bas vd Vliet is een gezellige kapsalon uit Ede (Gelderland) met een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot haarverzorging.

Bent u toe aan een geheel nieuwe coupe of wilt u alleen maar bijgeknipt worden? Onze ervaren scharen en de kappers die deze hanteren kunnen elke haarstijl knippen, wassen, föhnen en verzorgen, maar u kunt ook uw baard bij laten werken. Kinderen en volwassenen, kort en lang haar, voor iedereen en voor alle haarsoorten hebben wij een grote diversiteit aan mogelijkheden. Wij bespreken samen met u uw specifieke wensen en gaan vervolgens op professionele wijze aan de slag om u het haar te geven dat helemaal bij u past en waar u langdurig plezier van hebt. Bas van der Vliet is al vanaf 1973 dé Herenkapper van Ede.

Wij werken op afspraak, maar vaak kunt u al in de zelfde week of zelfs dezelfde dag geholpen worden.

Onze garanties

De kapper uit Ede biedt u uitermate goede prijs-kwaliteitverhoudingen. U wordt geknipt in een vriendelijke en persoonlijke sfeer, waardoor de hele ervaring uitermate prettig is. U bent er echt even helemaal uit. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en hanteren daarbij de laatste materialen en technieken. Ons personeel is goed opgeleid, professioneel en prettig in de omgang. Wij garanderen u dat als u onze kapsalon in Ede weer verlaat, u zich weer als nieuw voelt.