kapsalon zoeken
beste kapsalons
Harry Herenkapsalon
Dordrecht
<<=Terug naar kapsalons in DordrechtHarry Herenkapsalon
Krommedijk 51
3312CD Dordrecht

tel: 078-6142688

Extra informatie:

Van harte welkom bij Harry Herenkapsalon uit Dordrecht.

Bij Harry Herenkapsalon uit Dordrecht kunt u terecht voor al uw kappersproducten. Ons vaste assortiment is altijd uit voorraad leverbaar. Wij letten scherp op innovatie, trends en nieuwe producten. Wij bezoeken regelmatig nationale en internationale vakbeurzen.

24-uurs levering:

Vandaag besteld is morgen in huis! Als klant van Harry Herenkapsalon uit Dordrecht hoeft u dus geen grote voorraden ‘op de plank’ te hebben.

Betaling:

Het betalen van een geplaatste order kunt u doen met:

Behulp van IDeal (ook afhalen van orders zonder verzendkosten) of
door contant of met pin af te rekenen wanneer u uw bestelling ophaalt in de salon.

Verder kunt u meer te weten komen over onze herenkapsalon in Dordrecht.

Harry Herenkapsalon uit Dordrecht is een bedrijf wat al bijna met 40 jaar ervaring zorg draagt voor uw haarverzorging.
De professionele producten die in de kapsalon gebruikt worden zijn uiteraard te koop in de kapsalon. Deze producten zijn ook al ruim 3 jaar online te bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis! Als klant van Herenkapsalon Harry Shop hoeft u dus geen grote voorraden ‘op de plank’ te hebben.

Algemene informatie

Harry Herenkapsalon uit Dordrecht is een bedrijf wat al met bijna 40 jaar ervaring zorg draagt voor uw haarverzorging. Door dat de vier medewerkers van de salon regelmatig cursussen, workshops en seminars volgen kunnen zij u altijd adviseren over de laatste mode en trends, zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche.

Ook aan de kleintjes hebben wij gedacht door ze in een leuke auto te knippen en ze kunnen zichzelf vermaken tijdens het wachten op de ouders in een speciaal voor hun ingericht hoekje. Maar bovenal komt service en kwaliteit bij ons op nummer 1.

Merken

Keune Design line, Care line, Care line men, So pure en Blend, Male Grooming by Trevor Sorbie, American Crew de exclusieve mannenlijn.

Tot slot

Wij werken volledig op afspraak zodat u geen onnodige tijd zult verliezen aan een kappersbezoek, maar mocht er gelegenheid zijn helpen wij u direct. En de verzorgende producten besteld u on-line in onze webshop.

Vraag stellen aan Harry Herenkapsalon:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: