kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Scheerder Intercoiffure
Doetinchem
<<=Terug naar kapsalons in DoetinchemKapsalon Scheerder Intercoiffure
Dr Huber Noodtstraat 7
7001DS Doetinchem

tel: 0314-345285

Extra informatie:

Kapsalon Scheerder Intercoiffure te Doetinchem staat garant voor stijl, klasse en persoonlijke aandacht. Iedere man of vrouw is anders. Daarom is ons uitgangspunt dat iedereen een individuele behandeling verdient. Het uiterlijk is een weerspiegeling van het innerlijk. Wij willen daaraan een bijdrage leveren door te zorgen voor mooi haar en een verzorgde make-up.

Kapsalon Scheerder Intercoiffure te Doetinchem is een wereldwijde organisatie van samenwerkende topkappers, waar ook Scheerder bij is aangesloten. Deze organisatie creëert nieuwe haarmodelijnen en is erop gericht kappers te stimuleren en up to date te houden om een voorsprong op kappersgebied te behouden. Kapsalon Scheerder Intercoiffure te Doetinchem organiseert verschillende shows in binnen en buitenland, geeft workshops en informeert de kapper over de nieuwste haarmode trends.

De medewerkers van Kapsalon Scheerder Intercoiffure te Doetinchem doen regelmatig mee aan wedstrijden als de Coiffure Award, Visagie Award en Intercoiffure Award.