kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Voorveld
Barneveld
<<=Terug naar kapsalons in BarneveldKapsalon Voorveld
Torenplein 37
3772CX Barneveld

tel: 0342-401011

Extra informatie:

Kapsalon Voorveld in Barneveld

UITERLIJK SPECIALIST

Kapsalon Voorveld in Barneveld is een unieke kapsalon voor dames, heren en jeugd, in Barneveld kortom het gehele gezin, waar kwaliteit, hygiëne en de cliënt centraal staan. Uw haar en haardracht zijn voor ons van groot belang.
Voordat uw haar wordt behandeld, bespreken wij eerst uw wensen.
Het geschikte kapsel is voor iedereen persoonlijk. De vorm van uw gezicht, de structuur van uw haar, uw persoonlijke voorkeur en dagelijks onderhoud bepalen uiteindelijk het geschikte kapsel.

HYGIENE

Na elke klant worden handdoeken, scharen, kammen of andere voorwerpen die uw huid of haar hebben aan geraakt, vervangen, gewassen of gedesinfecteerd.

PROFESSIONELE MEDEWERKERS

U wordt altijd geholpen door een echte professional. Onze medewerkers zijn opgeleid voor het kappersvak, hebben alle diploma’s en krijgen zeer regelmatig op hoog niveau trainingen en bijscholing. Professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen en al jarenlang bij ons in dienst zijn. Uw vaste stylist waarmee u wensen bespreekt, in een sfeervolle omgeving en een samenwerkend team van specialisten zult uw bezoek in onze salon anders beleven dan even haren knippen.

KWALITEIT IN PRODUCTEN

Wij werken alleen met topmerken KMS, Goldwell, Nioxin, Mediceu icals, Farouk Systems (Sun Glitz), Alcina e.d., die behalve een perfect eindresultaat, ook de beste supplementen geven aan uw huid en haar.

THUISBEHANDELING

Indien u wenst kunnen wij bij feestelijke gelegenheden, bruids-kapsels, persoonlijke omstandigheden e.d. op afspraak aan huis of een gecombineerde salon/thuis behandeling verzorgen.

Eindresultaat en garanties

Als “Uiterlijk Specialist” willen wij een optimaal resultaat voor u als klant. Ons motto “Het scheelt meer dan een haartje” maken wij al meer dan 25 jaar waar in service en prijs. Niet tevreden? of u had het toch anders bedoeld? Laat het ons weten, wij willen tevreden maar streven naar enthousiaste klanten.

Vraag stellen aan Kapsalon Voorveld:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: