kapsalon zoeken
beste kapsalons
Hem & Haar Kappers
Arnhem
<<=Terug naar kapsalons in ArnhemHem & Haar Kappers
Kronenburgpassage 37
6831EN Arnhem

tel: 026-3237541

Extra informatie:

HEM & JAAR kappers is een modern ingerichte salon uit Arnhem met de sfeer van gezelligheid. De salon is in 2006 volledig gerestyled en voldoet aan alle gestelde eisen.
De gezellige leestafel, de sfeervolle verlichting en de mooie kleuren maken de salon tot een geheel.

De behandelingsplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, zo kunt u tijdens de behandeling genieten van de aangeboden lectuur of in alle rust mooie LCD schermen bekijken die een diversietijd aan informatie laten zien van o.a. modelijnen, trends, producten, films en nog veel meer.

Hem & Haar Kappers uit Arnhem bestaat uit een team van 7 zeer vakbekwame haarstylisten. Eigenaar is Rita Hermsen-van der Linden, die zelf al meer dan 20 jaar actief is in het kappersvak, waarvan 12 jaar als eigen ondernemer op het Winkelcentrum Kronenburg.

Alle medewerkers zijn zeer goed geschoold en voldoen aan de hoogste eisen die Hem & Haar Kappers hanteert. Er worden veel cursussen en opleidingen gevolgd om de nieuwste trends en haarmodelijnen bij u als klant te presenteren en creëren. Ook is er in de salon altijd een hairstyliste aanwezig die beschikt over de certificaten bedrijfshulpverlening.

Lekkere koffie of thee

Bij ontvangst in onze salon kunt u uit diverse soorten koffie of thee een keuze maken. Wij beschikken over een zeer gezellige leesruimte met een grote hoeveelheid lectuur. Tevens vindt u hier veel informatie over trends, kapsels, kleuren, etc. Wij willen graag dat u zich bij ons thuis voelt!

Vraag stellen aan Hem & Haar Kappers:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: