kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Reuvers by H2R
Apeldoorn
<<=Terug naar kapsalons in ApeldoornKapsalon Reuvers by H2R
Loolaan 31
7314AB Apeldoorn

tel: 055-5224307

Extra informatie:

"Eenvoud is het kenmerk van het ware"

Kapsalon Reuvers by H2R in Apeldoorn is al actief sinds 1969.
Al vrij snel werd besloten om de bestaande orde van "lang haar met permanentjes en opsteken" totaal te veranderen.

Naar Engels voorbeeld van Vidall Sassoon werd stellig gekozen voor coupe knippen. Die koers volgen we nog steeds. Door het kiezen van de juiste coupe onderstrepen we iemands persoonlijkheid. We kunnen een gezicht bijvoorbeeld langer of korter doen lijken.

Gezichtsuitdrukkingen versterken of juist camoufleren. Met de juiste kleuring en styling effecten benadrukken we jouw individuele uitstraling. Wij weten dat een goed kapsel begint met een persoonlijk stijladvies. Door goed te kijken naar je haarvorm en -kleur, jouw gezichtscontouren en te luisteren naar jouw wensen halen wij het mooiste uit jezelf.


"Verandering en kwaliteit met oog voor jou en de omgeving waarin wij leven"

Verandering is voor ons een statement. Mensen willen regelmatig hun uiterlijk veranderen en wij volgen veranderingen in trends. Wij zijn voorstander van excentrieke, maar eenvoudige dingen. Kwaliteit staat daarbij voorop. Wij steken veel energie in de ontwikkeling van onze creativiteit en kwaliteit. Regelmatig bezoeken wij topshows van kappers in Londen en Parijs. We volgen vakseminars en volgen innovaties op de voet. Voor onszelf, maar vooral voor jou. In onze filosofie zijn huid, haar en wie ben jij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom kun je in onze salon terecht voor totaalverzorging. In onze ruimte voor schoonheid, kun je terecht voor de binnenkant van je "ik". Door middel van holistic pulsing, aromatherapie, energetische coaching (reading en healing). Lekker in je vel en gezonde modieus geknipte haren, geven je een extra frisse uitstraling. Wij maken je mooi. En daar hebben wij plezier in.
Zo eenvoudig is dat!

Vraag stellen aan Kapsalon Reuvers by H2R:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: