kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Avanti Hair
Amsterdam
<<=Terug naar kapsalons in AmsterdamKapsalon Avanti Hair
Moreelsestraat 5
1071BJ Amsterdam

tel: 020-6624848

Extra informatie:

Hai, mijn naam is Peter, eigenaar en oprichter van Kapsalon Avanti Hair uit Amsterdam.

Even iets over het ontstaan van kapsalon Kapsalon Avanti Hair.
In 1985 werd mij de mogelijkheid geboden om in dit pand een eigen zaak te beginnen. Een droom kwam uit. Wat is er toch mooier dan mensen, wat hun haar betref, tevreden maken en te houden?!

Zolang ik kapper ben, ben ik gefascineerd door kniptechnieken. Het is en blijft onvoorstelbaar wat je allemaal met een schaar kunt bereiken zolang je respect hebt voor het haar dat je knipt en dat je goed kijkt naar de mogelijkheden en de valling van het haar. Op die manier bereik je mijns inziens, het optimale resultaat. In samenhang met de kwaliteit van het knippen, moeten de producten die je gebruikt ook A1-kwaliteit zijn. Dat is de reden, waarom wij met Aveda en Theraprohair Mediceuticals werken. Inmiddels is Aveda een bekend merk. Wij begonnen er in 1992 al mee te werken.

Gaandeweg de jaren, heeft zich in de salon een vast team gevormd en ontwikkeld. Er zijn 5 medewerkers die al minimaal 8 jaar samen werken, met mijzelf erbij zijn we totaal dus met zes man. Ik heb altijd voor ogen gehad dat de sfeer in een salon ontspannen, stijlvol en toch laagdrempelig moet zijn, zodat we voor een ieder toegankelijk zijn en blijven. We nemen minimaal 45 minuten tot een uur de tijd voor je om te knippen en dan is het belangrijk dat je je prettig voelt. Het is tenslotte een uur puur helemaal voor jezelf!!! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, bel ons dan voor een afspraak en ervaar het allemaal zelf.

Vraag stellen aan Kapsalon Avanti Hair:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: