kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Pure Hairextensions
Alkmaar
<<=Terug naar kapsalons in AlkmaarKapsalon Pure Hairextensions
Leopoldstraat 110
1822KB Alkmaar

tel: 072-5747233

Extra informatie:

Heb je altijd al lang haar willen hebben, of een vollere haarbos? Aangezien wij alleen met 100% echt haar werken ziet het eind resultaat er prachtig uit en is er geen onderscheidt te maken tussen uw eigen haar. Na het plaatsen van de hairextensions worden de hairextensions in model gesneden waardoor de overgang van de hairextensions naar uw eigen haar nauwlijks zichtbaar is.

Wij hebben voordelige hairextensions van 100% echt haar, vanaf 1,40 per plukje, inclusief inzetten en hairextensions.

Kapsalon Pure Hairextensions in Alkmaar heeft veel ervaring op het gebied van hairextensions en heeft zich gespecialiseerd in het inzetten van wax hairextensions. De merken waar wij mee werken zijn Queens hairextensions, Socap Original en Indian Gold. Ons specialisme is kleine waxjes in het haar te verwerken die je nauwlijk ziet. De hairextensions zijn uitgebreid getest op glans, houdbaarheid en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met extensions die zijn gemaakt van 100% echt haar. Wij kunnen met hairextensions je je haar verlengen of meer volume aanbrengen.

De hairextensions van het kwaliteits merk Queens, zijn op voorraad in zeventien mooie natuurlijke tinten. De hairextensions kunnen naar wens, meteen ingezet worden.

Kom je van ver, wij hebben klanten uit het hele land! Stuur een duidelijke foto van de voor, zij en achterkant per mail dan kunnen wij je een indicatie sturen. Zie naar beneden de pagina voor het adres

Op alle merken hairextensions krijg je 2 maanden garantie. Als er onverhoopt toch een hairextension los komt dan zullen wij dat voor je herstellen. Tevens bieden wij jou graag, gratis controles zodat je optimaal kan genieten van je haarverlenging.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Het is ongeveer 7 minuten lopen vanaf station Alkmaar Noord. Als je met de auto komt kun je bij ons gratis parkeren!

Vraag stellen aan Kapsalon Pure Hairextensions:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: