kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Hair In Progress
Bussum
<<=Terug naar kapsalons in BussumKapsalon Hair In Progress
Huizerweg 118
1402AJ Bussum

tel: 035-6930013

Extra informatie:

REDKEN AMBASSADOR SALON 2011

Voel je welkom bij Kapsalon Hair In Progress in Bussum waar speciale aandacht voor Haar en Haar Wellness centraal staan.

Kapsalon Hair In Progress in Bussum is een salon met veel persoonlijke aandacht voor het individu. We proberen je beste kanten te accentueren en daarmee je natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Onze behandelingen zijn altijd All Inclusive, dat betekend altijd wassen, knippen, stylen/blowen/föhnen, inclusief ontspannende hoofdhuidmassage, shampoo, conditioner, en stylingproducten.
Dit kun je nog uitbreiden met o.a. kleur en/of volume behandelingen.
Tijdens een overleg zullen we een persoonlijk behandelingsplan samenstellen. Wij zullen ervoor zorgen dat het bezoek aan onze salon een goede aanvulling is op je uitstraling en zelfvertrouwen.

Coulor Zone

Foils & Dimensional Culor, Highlights & Lowlights, Color Corrections met REDKIN.

Samen met jou kijken we naar de wensen en mogelijkheden van je haar. Kwaliteit en vakkennis zorgen voor een optimaal resultaat.

Onze WELL-BEING ZONE, speciaal ontworpen om het haar te conditioneren, herstellen en te beschermen is tevens een prachtige ruimte om te relaxen.

Zowel mannen als vrouwen kunnen hier genieten van een ontspannende hoofdhuis, nek. schouders, arm, en hand massage op basis van aromatherapie met het unieke gevoel van een SPA behandeling.
Super Spannend!